The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Работно място на бъдещето

Светът се променя. Работното място също. Хората имат различни, нарастващи очаквания към своите работодатели и технологичното развитие ги превръща в реалност. На работното място има различни поколения, всяко едно от които има различни нужди и работни предпочитания. А битката за талантливи хора е още по-настървена от всякога. Така че фирмите трябва да се стегнат. Необходимо е да посрещат отделните нужди на своите служители. А работно място трябва да удовлетворява всяко поколение, от бейби бумърите до поколението Y. Ако вашето работно място може да удовлетвори нуждите на работната сила от различни поколения, може да се превърне в невероятно „уникално предложение за продажба“ и възможност за вашия бизнес.

Но предоставянето на свобода и гъвкавост на вашите служители може да постави в рисково положение бизнеса ви. Така че в работното място на бъдещето вашият ИТ отдел трябва да запази контрола. Но как? Чрез свързване на хора, данни и технологии по защитен начин. Отговорът за преодоляването на тези предизвикателства? Откриване на партньор, който може да ги превърне във възможности. Тъй като работното място на бъдещето може да предостави на служителите ви това, което искат, без да се жертва ИТ сигурността. Във Fujitsu можем да ви помогнем по пътя ви към изграждане на работното място на бъдещето. С нас служителите ви получават гъвкавостта да работят когато и където пожелаят. Вашият ИТ отдел може да защити фирмата. И така получавате най-доброто бизнес решение.  За да научите повече, разгледайте съдържанието в този сайт или гледайте този видеоклип.

Покажи подробна информация Скрий подробната информация Какво предлага Fujitsu

LIFEBOOK U7x7

Свръхмобилността среща свръхсигурност
Ноутбукът FUJITSU LIFEBOOK U7x7 е тънък, лек и стилен свръхмобилен ноутбук за бизнес професионалисти. Със своите 31,75 см (12,5 инча) и тегло от само 1,15 кг (2,54 фунта) той предоставя превъзходна мобилност. Ергономичният преглед се гарантира от матовия HD, FHD или опционален FHD дисплей и сградените сензори за вени на дланта или пръстови отпечатъци предоставят превъзходна защита. Интелигентният дизайн комбинира по-стари интерфейси като VGA в пълен размер и възможност за лесно надстройване с тънък и издръжлив корпус. Стандартният репликатор на портове в семейството LIFEBOOK U спомага за споделянето на работното място в днешните модерни стилове на работа.
Открийте още

LIFEBOOK T937

Топ производителност и мултифунционалност, които преобръщат представи
Таблетът FUJITSU LIFEBOOK T937 е универсален "2 в 1" Ultrabook™ за взискателни професионалисти с нови динамични стилове на работа. Свръхтънкият, издръжлив магнезиев корпус, висок само 19,8 мм, и суперлекият дизайн ви позволяват да пътувате с него комфортно. С леко почукване по страхотно изглеждащия, въртящ се 33,8 см (13,3-инчов) FHD дисплей с химикалка или с докосване може да преминете към режим на таблет. Новият дизайн на клавиатурата с подсветка, функции за сигурност от корпоративен клас, изваждащия се LAN конектор и вградените 4G/LTE ви позволяват да работите защитено, където и да се намирате. С опционалния репликатор на портове и USB Type-C докинг ще се наслаждавате на максимално удобство в офиса.
Открийте още

STYLISTIC R727

Неограничена използваемост и производителност с "2 в 1"
Таблетът FUJITSU STYLISTIC R727 с 31,8 см (12,5-инчов) матов дисплей се превръща в напълно функционален и продуктивен ноутбук, като просто прикачите издръжливата, но тънка магнитна клавиатура. Магнезиево-алуминиевият корпус предлага издръжливост за бизнес клиенти в движение, използвайки го в режим на таблет или режим на ноутбук от всяко едно място. С чувствителния дисплей можете удобно да използвате цифрова писалка за бележки или подписи на таблата. Корпоративният клас свързаност, като 4G/LTE, функциите за управляемост и защита, като шифровани устройства и NFC-базирано удостоверяване, ви позволяват да извършвате вашата задача откъдето желаете, знаейки че данните ви са защитени.
Открийте още

LIFEBOOK P727

Продуктивност в няколко режима
Таблетът FUJITSU LIFEBOOK P727 е ултралеко, преносимо 2 в 1 устройство с голяма батерия, позволяваща гъвкава многофункционална работа. Устройството може да се справи с лекота с приложения, базирани на взискателни илюстрации и дизайн, с помощта на най-новите процесори Intel. Получавате го с операционна система Windows 10 pro и ви предлага водеща в индустрията технология за удостоверяване с длан за нуждите на корпоративната сигурност.
Открийте още

STYLISTIC Q616

2 в 1: Комбинация от мобилност и мощност
STYLISTIC Q616 е устройство "2 в 1", базирано на тънък и лек дизайн без вентилатор в компактен размер. Батерия, издържаща цял ден, и закален дисплей с антирефлексно покритие, който поддържа въвеждане с перо и работа с докосване. Допълнителната клавиатура, гнездото, 4G/LTE и опциите за защита осигуряват издръжливостта и гъвкавостта, необходими за управлението на вашия бизнес.
Открийте още

Управлявана мобилност

Вдъхнете сила на работното място спрямо човека

Управляваната мобилност на Fujitsu е цялостна услуга за управление на поддържащите устройства, приложения и потребители, гарантирайки, че всички политики за сигурност биват последователно прилагани.

Прочетете повече

Услуги виртуален клиент

Цялостно решение за виртуализация на работни места и приложения, проектирано да Ви помогне да намалите ИТ разходите, както и да предоставите поле за действие на всеки един Ваш служител и да осигурите сигурна защита на данните.

Прочетете повече

Традиционни услуги на работното място

Традиционните услуги на работното място от Fujitsu предоставят централизирано управление за целия ИТ жизнен цикъл на крайните устройства – от предоставяне, през експлоатация, до извеждане от употреба.

Прочетете повече

Решения за сигурността на работното място

Балансирате сигурността на работното място с неговата продуктивност

Загубата или изтичането на чувствителна информация от потребителски устройства е сериозна тревога за всяка организация. ИТ професионалистите са изправени пред предизвикателството да защитят корпоративните мрежи, данни и услуги, като същевременно дават готов достъп до информацията и до по-бързата, по-ефективна комуникация, за да насърчат продуктивността. И всичко това трябва да се направи на фона на една постоянно променяща се среда на заплахи за сигурността.

Всеобхватните решение на Fujitsu за сигурността на работното място могат да Ви помогнат да балансирате между сигурността и достъпа, както и да гарантирате, че служителите Ви ще са колкото се може по-продуктивни, а организацията Ви е защитена.

Прочетете повече

казуси / Бели Papers

графики

друг