Решения за сигурността на работното място

Решения за сигурността на работното място

Балансирате сигурността на работното място с неговата продуктивност

Загубата или изтичането на чувствителна информация от потребителски устройства е сериозна тревога за всяка организация. ИТ професионалистите са изправени пред предизвикателството да защитят корпоративните мрежи, данни и услуги, като същевременно дават готов достъп до информацията и до по-бързата, по-ефективна комуникация, за да насърчат продуктивността. И всичко това трябва да се направи на фона на една постоянно променяща се среда на заплахи за сигурността.

Всеобхватните решение на Fujitsu за сигурността на работното място могат да Ви помогнат да балансирате между сигурността и достъпа, както и да гарантирате, че служителите Ви ще са колкото се може по-продуктивни, а организацията Ви е защитена.

FUJITSU Palm Secure

Устройството на Fujitsu за разчитане на вените по дланта представлява система за идентифициране, която съчетава най-новата биометрична технология за сигурност. Безконтактното устройство предлага лесно за употреба, хигиенно решение за идентифициране на самоличността, като сканира изображение на вените с лъчи, близки до инфрачервените. Дезоксидираният хемоглобин във вените по дланта поглъща тези лъчи, намалявайки степента на отразяване и карайки вените да се показват като тъмни линии. Тези линии впоследствие се сравняват с предварително вписаните линии за идентифициране на лицето.

Повече относно Palm Secure

FUJITSU защита на работното място

Информационната сигурност започва с контролиране на достъпа до клиентски устройства. Решенията на Fujitsu за защита на работното място пазят конфиденциалната информация и програми като точно потвърждават и удостоверяват потребителите на даден компютър и в крайна сметка предотвратяват неоторизирана употреба.

Повече за Защитата на работното място

FUJITSU EraseDisk

EraseDisk е опция, включена във фърмуера на системата, за да изтрие всяка информация от твърдия диск – надеждно и завинаги. Опцията безвъзвратно изтрива цялата чувствителна информация от твърдия диск преди изхвърляне на машината, препродажба или обновяване.

Повече за EraseDisk

FUJITSU CELVIN NAS Сървър

Сървърите Fujitsu CELVIN NAS предоставят цялата гъвкавост, възможност за нарастване и лекота на употреба според Вашите изисквания. Интуитивният графичен потребителски интерфейс позволява управление на данните с лесна поддръжка. Уникалната възможност за дистанционно копиране в реално време значително намалява риска от загуба на данни. Освен това, централизираното съхранение спомага за намаляване на съхранението на данни и разходите по управлението им.

Повече за сървъра CELVIN NAS